Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Verkkokauppamme toimii Suomessa ja kaikki toimitukset tapahtuvat Suomen postin välityksellä. Emme toimita verkkokaupan kautta tilattuja tuotteita ulkomaille.

Varastossamme olevan tuotteen arvioitu toimitusaika on kahdesta viiteen (2 -5) arkipäivään. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan tai jos toimitusaika on pidempi, ilmoitamme siitä viipymättä sähköpostitse. Päivitämme sivuja jatkuvasti. Tästä huolimatta tuote saattaa joskus olla loppu vaikka se on vielä myynnissä verkkokaupassa. Mikäli tuote on kokonaan loppu voimme joko vaihtaa loppuneen tuotteen asiakkaan toiveiden mukaan johonkin muuhun saatavilla olevaan tuotteeseen tai palauttaa rahat tuotteesta asiakkaalle. Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin yllä olevassa kohdassa.

Huomioithan että jos olet alaikäinen tarvitset tilaamiseen vanhempiesi luvan.

MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tuotteet ennakkomaksua vastaan Postin ja Postin automaattien välityksellä.

Toimitettavat tuotteet tulee siis maksaa etukäteen tilillemme. Maksutiedot näkyvät tilausprosessin lopussa. Maksutiedot lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Kun maksu näkyy tilillämme, postitamme tuotteet joko kirjeenä tai pakettina tilauksen koosta riippuen samana tai seuraavana päivänä maksun vastaanottamisesta.

 

Palautusoikeus

Postimyynnin ehtojen mukaan verkkokaupan kautta tilatuilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus edellyttäen että tuote on käyttämätön eikä sitä ole käsitelty, tuotelaput kiinni eli tuote on uutta vastaavassa  kunnossa meille saapuessaan. Lahjakortteja emme lunasta takaisin. Tuotteen vaihto tai palautus tehdään postitse. Emme ota vastaan postiennakkolähetyksiä, emmekä lunasta lähetyksiä muullakaan tavalla.  Maksun palautamme kolmenkymmenen (30) vuorokauden kuluessa kun olemme vastaanottaneet  myyntikunnossa olevan tuotteen(eet). Toimituskulut palautuksesta maksaa asiakas. Tuotteen(eet) voi palauttaa tai vaihtaa myös liikkeessämme Lielahdessa, osoite verkkosivujemme osoitetiedoista.

Jos lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa ja jos myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tilaajan tulee tehdä postikonttorissa asiasta heti vahinkoilmoitus ja ottaa tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme (farkkumaailma@gmail.com).

Asiakas voi myös noutaa verkkokaupasta tilaamansa tuotteen(eet) myymälästämme Lielahdesta (osoitetieto ja aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme). Tässä tapauksesssa ei ole toimituskuluja. Tilaaja voi maksaa tuotteen(eet) etukäteen tai noudon yhteydessä. Tilaajan tulee noutaa tilaamansa tuotteen(eet) viikon kuluessa tilauksesta tai tilaus katsotaan peruutetuksi.

Tuotevastuu

Viallinen tai virheellinen tuote korvataan, kun asiakas ilmoittaa havaitsemastaan virheestä viivyttelemättä ja palauttaa tuotteen. Pesu- tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä aiheutuneita vaurioita emme korvaa emmekä kuljetuksessa johtuvia vaurioita. Ensisijaisesti korjaamme tuotteen, jos se ei ole mahdollista, annamme uuden tuotteen. Jos ei löydy asiakkaan hyväksymää uutta tuotetta, palautamme rahat.

Yhteyspyynnöt

Mikäli sinulla on kysyttävää toimitusehdoista voit soittaa numeroon 040 575 4919 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen farkkumaailma@gmail.com.

Tietosuoja

Tilauksissa olevia tietojasi ei käytetä muuhun, kuin tilauksen toimitukseen. Yhteystietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Maksu- ja toimitustavat

Nouto Postin pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Nouto omasta Postista

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Katso noutopisteesi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata
lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Everyday

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Kertasuorituksena

– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Kuukausierissä

– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.
– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.
– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.